keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Tintin testausta

Tintti pääsi eilen yksilöjohtaja harjoituksiin. Vaikka se on vasta 9kk ikäinen eli hirmuisen nuori, on se viime aikoina vetänyt kärjessä niin hullun raivolla, että Kattikin meinaa jäädä kakkoseksi :) Joten, se sai kokeilla siipiään ylhäisessä yksinäisyydessään 4 koiran edessä.

Ensin juostiin pikku lenkki niin, että vieressä oli tuttu ja turvallinen pari. Sitten kotio, vetoliinoihin pieni muutos ja uudestaan sama lenkki. Ja alkuihmetyksen jälkeen se meni kun junan raiteilla ja totteli suunnatkin ihan ok. Niitä on harjoiteltu vasta niin vähän, ettei joka käsky mene kerralla läpi. Varsinkin "suoraan" käsky on hankala. Mutta oppimistilanne tämäkin ja kotiin palasi entistä varmempi johtokoira.

Tintillä alkoi myös juoksut hiljan. Ja taas tällä tontilla on konsertti pystyssä joka yö kun pojat huutaa nartun perään. Apassi anto Sikulle pienehkön kurinpalautuksen ja taas sillä on pari reikää naamassa. Huoh, se ei sitten opi vaan on aina härnäämässä. Sykettä en suostu laittamaan nyt Apassin kanssa samaan, koska pian on voittaja-näyttely, enkä tahdo sen naaman olevan siellä ruvella. Se saa jakaa Donnan kanssa tarhan. Donna on nyt muuttunut omaksi itsekseen, se ei ole enää yhtään äreä eikä vaikuta kipeältä. Eläinlääkäristä soitettiin, että lääkäri on katkassut kätensä, joten kuvausaika täytyy perua. Harmi, se oli kuitenkin halvin paikka tästä lähistöltä. Nyt täytyy varata aika jostain muualta. 

Tässä pari otosta eiliseltä. Kerttukin on taas kasvanut jo niin paljon, että kuinkahan suuri siitä ollenkaan tulee :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti