Muistoissa

Saaga


Ensimmäinen siperianhuskymme, joka tuli syksyllä 2010 9kk ikäisenä. Saaga oli herttaisin ja ystävällisin husky minkä olen ikinä tavannut. Myytiin vetämättömyyden takia.


Nala

Toinen huskymme joka tuli meille 6kk iässä ja oli meillä lähes 4-vuotiaaksi asti. Tämä opetti meitä enemmän kun me sitä. Valjakkomme luottojohtaja. Myytiin rekisteröimättömyyden takia syksyllä 2014.

Nala ja Saaga


Jekku

Haimme Nalan vetokaveriksi. Jekku oli nimensä veronen ja teki vähän Tinttimäisiä kujeita. Jekku oli hieno koira ja Nalan veroinen valjakossa. Tästä koirasta ei ole pahaa sanottavaa. Valitettavasti jouduimme lähettämään Jekun taivasvaljakkoon tapaturman takia. :(

Nala ja JekkuMuutamia kuvia matkan varrelta:

Saaga, Nala ja Jekku


Saaga ja Jekku


Jekku


Tästä Nala nauttii eniten, johtaa yksin koko porukkaa. Perässä tässä on Donna ja Apassi

Nala

Susimäen Carita "Donna"

Donna tuli meille parivuotiaana Apassin kanssa Susimäen kennelistä. Vuoden 2014-2015 aikana sille tuli merkillisiä kipuoireita ja lihasjumeja, jotka saivat motivoituneen työskentelijän, iloisen ja eläväisen nuoren koiran hiipumaan hiljalleen. Lääkärissä ravaaminen ei auttanut. Paranemisen merkkejä oli keväällä 2015 mutta se oli vain tyyntä myrsyn edellä. Viimeiset kaksi päivää se istui vain kopissaan vinkuen ja täristen, silmillään armoa anoen. Tässä kohtaa emme enää sietäneet katsella sen kärsimystä ja Donna pääsi Jekun seuraksi taivasvaljakkoon 3.6.2015. Arvoitukseksi jää mikä sitä vaivasi. Pääasia ettei sen tarvitse enää kärsiä. Hyvää matkaa Donna!
Sleihg Ride's If You Say So "Apassi"

Apassi oli todella isona apuna meille pitämässä laumaa kasassa ja opetti pennuille käytöstapoja. Nuoret vain juoksivat lopulta niin kovaa, ettei herra pysynyt niiden vauhdissa. Katsoimme reiluimmaksi antaa sen toisaalle viettämään ansaittuja eläkepäiviä. :)Jouduimme ensimmäisen oman kasvattimme päästämään taivasvaljakkoon. Nagu tyttö sairastui emätinsyöpään ja päätimme päästää tytön kivuistaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti