maanantai 27. maaliskuuta 2017

Lahti KV 25.3

Viime näyttelykäynnistä onkin vierähtänyt aikaa jo hyvä tovi. Tämän vuoden ensimmäinen näyttely oli lahden kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Sinne oli ilmoitettu kolmisenkymmentä huskya ja meiltä mukana ensimmäistä kertaa Ralli.

Kehät olivat hieman myöhässä mutta Ralli odotteli nätisti kehän laidalla. Vihdoin alkoi huskyjen arvostelu ja Ralli ensimmäisten joukossa junioriluokassa. Esiintyminen sujui hyvin malliikkaasti ja Rallin tulos olikin oikein positiivinen yllätys. ERI SA ja JUK1. Jäimme siis odottelemaan PU kehiä. Sinne tiensä raivasi yhteensä 4 urosta. Tuomari Gunilla Sandberg tuumasi järjestystä aikansa ja lopulta sijoitti Rallin toiseksi.! Ralli sai sijoituksesta varasertin mutta koska ikä on vasta 10kk, ei voinut ottaa vara-cacibia vastaan ja se meni kolmanneksi parhaalle urokselle. Hieno aloitus!



Näyttelyssä valittiin lisäksi Royal Canin ROP juniori eli paras junnu uros ja narttu kilpailevat siitä. Narttujen paras juniori oli kuitenkin poistunut paikalta ennen kilpailua joten Ralli sai kunnian olla rotunsa paras juniori ja pääsimme juoksemaan vielä isossa kehässä. :) Sieltä ei sijoitusta irronnut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti