perjantai 23. tammikuuta 2015

Valjaita ja eläinlääkäriä.

Rekikelit ovat jatkuneet täälläpäin. Emme halua kuitenkaan danlerin jalaksia kuluttaa ei-niin-hyvällä reitillä, joten Joonas on ajanut nyt vain vanhalla puureellä. Minä olen ollut kyytiläisenä :D Katin ja Joonaksen yhteistyö alkaa sujumaan jo lähes saumattomasti ja muutkin koirat ovat toimineet kivasti.

Pentutreffeilläkin kävimme tuossa parisen viikkoa sitten ja oli taas mukavaa niinkuin aina siellä suunnalla. Pennut olivat kaikki (paitsi venäjällä asuva Sinda) mukana ja saimme niitä vertailla keskenään. Kerttu ja Komeetta muistuttivat ulkonäöllisesti toisiaan ja Batman ja Koda taas toisiaan. Lapsiakin riitti paikan päällä. Meillä oli kaikki neljä mukana ja siellä päässä oli sitten lisää niin että silmissä vaan vilisi lapsia ja koiria joka puolella. :)

Pidimme pienen valjaspäivityksen eilen, kasvavat nuoret kun ei montaa aikaa samoilla valjailla vedä. Kerttukin sai koittaa päällensä ekaa kertaa valjaita. :D Sen mielestä niiden kanssa ei todellakaan voinut liikkua.


Kuva kertoo enemmän kun tuhat sanaa?


Kyllähän se sitten lopulta ne hyväksyi. :) Todellisiin vetopuuhiin tuo pikkunarttu pääsee kyllä vasta myöhemmin.

Donnalle saimme vihdoin ja viimein varattua kuvausajan eläinlääkärille. Nyt oli pikkuisen pakko kun Donna loukkasi takajalkansa toissapäivänä ja ontuu sitä vieläkin. Käymme sen huomenna kuvauttamassa niin selkä tulee kuvattua sitten samalla kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti