tiistai 10. helmikuuta 2015

Kimppatreenejä

Kävimme taas vaihtelun vuoksi jämillä kimppatreeneissä. Paikalle saapui useita mushereita koirineen. Sikun ja Sykkeen sisaruksetkin olivat paikalla kahta lukuun ottamatta. Otin nyt vanhan kameramme mukaan ja sainkin sillä muutamia kuvia otettua. 

Meidän koiria taaimmaisessa ketjussa ja Sikun ja Sykkeen sisaruksia+heidän lauma edessä

Patse-pappakin pääsi retkelle (Apassi )

Sikun täytyy vähän irvistellä vieraille uroksille. Syke ja Tare ottaa rennosti


Johdossa Katti ja Tintti, seuraavassa parissa Tare on mennyt Sykkeen kainaloon ja perää pitää Patse ja Siku

Ekana ajoimme vain omilla koirillamme. Tai minä jäin lapsenvahdiksi autolle kun Joonas lähti ajamaan. Ajot sujuivat kaikilla mukavasti. Sitten menimme kotaan paistamaan makkaraa ja juoruilemaan koirista ja muusta elämänmenosta. Tämän jälkeen kokeilimme kasata vähän isomman valjakon ja ajaa uuden lenkin. Tintti ja Tare jäi tästä pois, mutta ne pääsivät sitten minun kanssani minilenkille vielä päivän päätteeksi. :)

Kaupan päälle saatiin danlerin jalaksiin voitelu :D


Teimme 10 koiran tiimin johon yhdistimme kahdesta eri laumasta koiria. Johdossa Katti ja Syke, seuraavana Cissi (sisaruskatraan emä) ja Siku. Perässä tulee sekalainen seurakunta vanhoja uroksia ja nuoria.

Sykkeen johtotehtävät loppuivat aika lyhyeen. Se vaan katseli taaksepäin koko ajan, joten se oli pakko vaihtaa pyöräkoiraksi. Johtoon vaihtui Cissi joka juoksi Katin kanssa tosi hienosti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti