maanantai 23. helmikuuta 2015

Rapakeliä

Joka ainoa tie on ollut niin kamalaa peilijäätikköä että koirien ajelutus ja liikutus ylipäätään on vaatinut pientä aivotyötä. Yhtään asiaa ei auta se, että meillä vanha puureki tuli tiensä päähän.. Sen ohjauskaari katkesi jo aikaisemmin, mutta se ei ole niin haitannut. Kävimme ajelulla sillä yhdessä ja moottorikelkat olivat tehneet urasta niin möykkyisen, että näinhän siinä sitten kävi:


Haljennutta puuta

Irronneta osia

Täytyy varmaan ostaa uusi.. Harmi kun tommosta samanlaista ei taida saada enää mistään.

Kävimme harjottelemassa myös näyttelyhommia Tintin ja Kertun kanssa. Pirkkalassa oli pentumätsäri Muppet eläintarvikeliikkeessä ja lähdimme koittamaan kuinka nämä pariin kertaan harjotellut asiat, seisominen ja juokseminen sujuu suuressa maailmassa.

Paikalla oli aika paljon osallistujia ja tilat olivat aika ahtaat kehän läheisyydessä. Koska olin tuntia ennen ennakkoilmottautumisen päättymistä ilmoittautunut, oli vuoromme viimeisten joukossa. Ja päädyimme kaiken lisäksi mittelemään kehään toisiamme vastaan. Joonas esitti Tintin ja minä Kertun. Voi kun olin ylpeä pennuistamme, molemmat seiso asiallisesti, anto tuomarin tutkia ja juoksi kauniisti vierellä. Itse olisin valinnut Tintin voittoon, mutta tuomarin mielestä Kertun liike oli parempi, joten se sai punaisen nauhan ja Tintti sinisen.

Lopulliset tulokset ryhmäkehistä myös yllättivät positiivisesti. Joonas esitti Tintin sinisten ryhmän neljänneksi.!



 ja itse sijoituin Kertun kanssa punaisten kakkoseksi!




Tästä on hyvä jatkaa virallisiin näyttelyihin, koirat ainakin tietää mitä siellä kehässä pitää tehdä. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti