lauantai 7. maaliskuuta 2015

Kevättä ilmassa

Kevät tulee kohisten ja se tarkoittaa sitä, että reki on pistetty nyt syrjään ja treenit juostaan mönkijällä tai syksyllä rakennetulla nelipyörällä. Kickbike on myös tallissa odottamassa 1 ja 2 koiran treenaamista. Tassut ovat kovilla murskeella ja tossut pitää ottaa käyttöön. Tämä ei ole valjakkoharrastajan parasta aikaa vuodesta, olisihan tämä talvi voinut vielä vaikka kuukauden jatkua.

Kevät on myös juoksujen aikaa, Donna aloitti ne ensimmäisenä muutama päivä sitten. Vielä urokset ovat osanneet käyttäytyä siivosti. Tärppipäivät kun lähestyvät, konsertti ja toisilleen uhoaminen alkaa taas. Syksyllä Katti aloitti juoksunsa Donnan jälkeen, joten ne voivat olla pian myös odotettavissa.

Ensi viikonloppuna on tämän vuoden ensimmäinen kilpailu. Osallistumme suomalaisen siperianhuskyseuran mestaruuskilpailuun SP4 RNB1 luokkaan. Siinä kilpailevat rekisteröidyt siperianhuskyt 4 koiran valjakoissa. Matkana 8km ja se juostaan kahtena päivänä, lauantaina ja sunnuntaina.

Kevät tarkoittaa myös sitä, että näyttelyitä alkaa olemaan enemmän. Olen ilmottanut koiria sinne ja tänne. Syke oli viime syksynä pelkkää jalkaa ja nyt se on kehittynyt aikuismaisemmaksi ja "raskastekoisemmaksi", joten katsotaan kuinka sen arvostelut muuttuvat. Tintti ja Kerttu pääsevät myös kehään kevään aikana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti