maanantai 4. toukokuuta 2015

Ja taas jämillä

Eilen kaikki 4 lasta ja 8 koiraa pääsivät "haukkuretkelle", eli siis kimppatreeneihin jämille. Olimme sopineet sinne taas muutamien valjakoiden kokoontumisen ennen ensi lauantain kisaa. Meillä on tarkoitus taas kasata omista ja lainakoirista 8 koiran valjakko. Samat koirat kuin ohkolassa mutta tällä kertaa myös Tintti on mukana.

Ensin matkaan lähti Arto koirineen ja heidän juostua vähän matkaa starttasi Joonas omalla valjakollaan. Kypäräkamerasta saimme kuvaa ja hienosti menee! :) Nuoret koirat kotikentällään pistivät tassua toisen eteen ja vauhti oli sen mukaista. Puolenvälin jälkeen alkoikin jo horisontissa näkymään tuttu selkä. Pian vauhtitreenit muuttuvatkin ohitustreeneiksi. Maalisuoralla treenit muuttuikin sitten jo pieneksi kisailuksi kun rinnakkain ajavat musherit kannustivat koiriaan maaliin!




Heidän ajelun jälkeen oli sitten toisen porukan aika lähteä. Saimme Kertun ja Sykkeen toiseen valjakkoon ja itse otin kickbiken eteen Donnan ja Apassin. Meidänkin ajot sujuivat ihan hyvin. Emme tietenkään menneet niin kovaa, sunnuntai-ajelua huvin vuoksi lähinnä. Saimme niskaamme myös ihanan vesi- ja räntäsateen.

Ajojen jälkeen grillasimme nuotiolla makkarat ja jutustelimme niitä näitä. Jämin kisoissa olisi tarkoitus olla "naamiaiset", eli kuskit ja handlerit voivat pukeutua halutessaan johonkin asuun. Saimme hyvät naurut kun mietimme vaihtoehtoja :) Katsotaan nyt minkälaista asustusta kukin sitten laittaa päällensä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti