sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kisoja ja näyttelyä


Eilen kävin Tintin ja Sykkeen kanssa harjavallan ryhmänäyttelyssä. Kehät olivat ulkona ja saimme nauttia hienosta aurinkoisesta ilmasta. Matkalle mukaan otin kaksi lastamme ja sain onneksi apukädeksi siskoni mukaan. Tuttavaltani sain lainaan myös näyttelyhäkin jossa koirat vetelivät sikeitä ennen kehän alkua.

Koirat käyttäytyivät todella hienosti koko matkan ja esiintyivät hyvin. Tuomari antoi mielestäni ihan hyvän kirjallisen arvostelun, mutta silti arvosanaksi Syke sai EH:n ja Tintti putosi H:n tasoon. En oikein ymmärrä minkä takia, ehkä se oli väärän värinen :D. Tuomarin mieltymys oli enemmän show-linjan koirissa. Suvuista mitään tietämätön siskonikin sanoi, että "elokuva-huskit" näköjään voittivat.

Syke


Tintin kanssa odotellaan vuoroa


Joonas kävi Katin, Sikun ja Taren kanssa ohkolan kevätajoissa. Hän sai sinne lainakoiria mukaan, Semi, Sopu, Säde ja Sumo juoksivat myös tiimissä. Kattia lukuunottamatta kaikki nuoria koiria, Tare kuopuksena 1v 2kk, muut 1v 7kk. Neljä lainakoiraa ensimmäistä kertaa kisoissa. Kisa meni tosi hienosti, koirat eivät stressanneet matkustamisesta ja juoksivat hienosti toiseksi n. 26km/h nopeutta!

Parin viikon päästä on jämin kevätajot, sinne pyrimme kasaamaan myös 8 koiran tiimin. Valitettavasti itse en pääse katsomaan/handleriksi, koska samana päivänä on Sastamalan RN ja sinne olen ilmottanut Sykkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti