maanantai 13. heinäkuuta 2015

Oulun kansainväliset

Viikonloppu tuli vietettyä pohjosessa ja Oulun kansainvälisissä koiranäyttelyissä. Meillä oli mökki varattuna muhokselta johon saavuimme perjantai-iltana. Lapsia ei tällä kertaa otettu mukaan ja vietimme samalla pienen loman. Illat tuli vietettyä kalastaen, saunoen ja nauttien hiljaisuudesta ihan rauhassa.

Lauantaina emme osallistuneet näyttelyyn vaan saimme idean lähteä tapaamaan Ulla Halosta. Hän on kasvattanut koiria Ajatar kennelnimellä ja sieltä ovat Sikun ja Sykkeen suku. Pääsimme näkemään paljon setiä, tätejä, serkkuja ja kumminkaimoja. Ja tietysti sisko Sawun :)

Sunnuntaina oli sitten varsinainen näyttelypäivä. 31 huskya oli ilmoitettu ja meiltä kehään oli menossa Tare ja Tintti. Tare oli ihan ensimmäisenä vuorossa ja sille paukahti ERI. Tuomari oli nihkeä jakamaan SA:ta. Tarelta se rokotti turkista ja jännittyneestä käytöksestä sen verran. Onhan tuo puoliksi lähtenyt turkki hieman epä-edustava :D


Tare tutkimuksissa

Ja pönötyskuva.

Ehkä täytyy vähän vielä treenata juoksemista.


Hieno keli odotella omaa vuoroaan


Tintin arvosanaa pudotti liian suuret korvat ja ahtaat kintereet. Korvista sanominen tuntui ehkä vähän oudolta mutta se oli hänen näkemyksensä. Eihän ne mistään pienimmästä päästä tietysti olekaan. Eli Tintti sai EH:n.
Nuoret nartut



Positiivinen yllätys tuomarilta kun hän tuli henkilökohtaisesti kertomaan mikä arvosanaa tiputti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti