torstai 30. heinäkuuta 2015

Kaiviskelua ja ompeluksia

Pari viikkoa on mennyt pihoja rakennellessa. Uudet systeemit tulevat toivottavasti helpottamaan koirien kanssa harrastamista huomattavasti. Joonas ammattitaitoisena kaivinkoneenkuljettajana on veljiensä ja minun avustuksella pystyttänyt tolpan jos toisenkin. Samalla tasasimme hieman nurmikkoa ja siistimme nurkkia villiintyneistä istutuksista. Nyt saa pojat pelata jalkapalloa ilman nilkan nyrjähtämisen vaaraa :)

Kaksoset seuraavat tarkkaavaisesti isänsä työtä


Koirat ovat viileiden kelien takia energisiä ja niiden kanssa on iltaisin yritetty aina jotakin keksiä. Valjaita ei pueta päälle ennenkun syksyllä taas mutta pallottelua ja erilaisia koulutuslenkkejä on niiden kanssa tehty. Nuoret saavat opetella suuntia ja muita käskyjä, vanhoille kertaus on opintojen äiti.

Teemme suuren osan tarvitsemistamme varusteista itse. Joonas tekee raudasta ja puusta, minä sitten kankaasta, nauhasta piiposta tms. Tällä hetkellä työlistalla on uudet vetoliinat sekä tossuja syksyn ja talven varalle. Toissapäivänä tuli ommeltua lähes kaikille uudet pannat.

brother työssään


Sarjatuotantoa


Syksyn suunnitelmissa on käydä vielä pari näyttelyä erikoisnäyttelyn lisäksi. Sitten alamme keskittymään koirien treenaukseen ja kisoihin. Käyttökokeitakin olisi syksyllä tarjolla mutta se jää vielä nähtäväksi osallistummeko niihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti