perjantai 6. huhtikuuta 2018

Talven kisoja

Joulu- ja tammikuun olimme pohjoisessa töissä koiriemme kanssa. Sieltä saavuttuamme takaisin etelään mietimme olisiko nyt hyvä hetki toteuttaa yksi haaveemme ja kisata md luokassa. Lieksassa oli ruunaa race 9.-12.2 joka oli myös SM kilpailu. Osallistuimme md4 koiran luokkaan koska siihen löytyi sopiva tiimi. Katti-Näsä johtoon ja Tare-Ryyti perälle. Kisassa piti ajaa 3x33km. Ensimmäisenä päivänä oli hieman ongelmaa ja aika huono mutta koirat ja musher paransivat päivä päivältä ja sija nousi. Viimeisenä päivänä lopputulos oli SM-pronssi!

Lopputulokset

Palkintojenjako


Ruunaa racen jälkeen kasvoi tietysti palo osallistua toiseenkin md kisaan. Kuusamo md vaikutti lupaavalta, siellä tosin matka vain 2x20. Tähän ilmottauduimme myös REK kokeeseen. Koirat olivat samat kun lieksassa.
Siellä sitten olikin mielenkiintoinen lähtöjärjestys koska sitä ei ollut arvottu vaan sai vapaassa järjestyksessä lähteä 45min sisällä. Edellisenä iltana jo sunnittelimme että lähdetään ekana, koiramme osaavat hyvin lähteä "hajuttomallekin" uralle joten riskillä sinne. No, ura olikin tuiskannut umpeen ja järven jäällä alkoikin olla vaikeuksia edes löytää koko uraa. Voitto oli pelkästään löytää maaliviiva. Muut valjakot sitten varmaan tulivat samaa reittiä meidän jälkiä pitkin. Yllätys oli melkoinen kun näimme tuloslistat. Kolmansina! 
Seuraavana päivänä emme startanneet ekana vaan siellä keskivaiheilla. Ohituksia tuli mutta se ei vauhtia hidastanut. Pidimme sijan ja pronssia tuli myös tästä kilpailusta ja koirille REK 1! 

lähdön tunnelmaa


Gold Rush Run

Timanttihangen Nitro asustelee Matti Salmen luona ja hän oli ottanut tytön juoksemaan Gold Rush Runiin. Hienosti meni ja onnea Matti! :)Mainittakoon tähän loppuun vielä pieni herkku näyttelyrintamalta. Meidän luottojohtaja, vanha rouva (kohta 8v) Katti, joka juuri johtanut valjakon SM pronssiin, sai match show tuomarin ihastelemaan vaivatonta liikettään sekä hyvää lihaskuntoaan ja pääsi pokkaamaan kirkkaimman pokaalin ollen Best In Show!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti