lauantai 8. marraskuuta 2014

Lumisadetta

Saatiin vähän lunta maahan ja koirat ovat olleet ihan innoissaan. Treenit ovat menneet tosi hyvin :) 

Teimme pieniä testiajoja tänään junnujen kanssa. Pistimme Sikun ja Tintin vierekkäin ja videoin lähdön. Näin se sitten meni:





Pienen lenkin juoksivat ja todella hyvin meni. Sikulla on jo hyvin hallussa suunnat, Tinttiä ei ole pahemmin opetettu vielä. Luotimme, että Siku vie Tintin sinne minne pitää ja näin opettaa Tintille suuntia. Ja lenkki meni juuri näin. Ei mennyt montaa käännöstä niin Tintti alkoi jo itsekin kääntyä sinne mihin käsky kävi. Hienosti meni! :)

Seuraavaksi oli Sykkeen vuoro. Se sai luottokoira Katin rinnalleen, Syke on ollut vähän ailahteleva johtoparissa, eikä vetomotivaatio ole aina riittänyt. Muiden perässä se on juossut kuitenkin ihan ok. Viime päivien positiivinen muutos Sykkeessä sai meidät kuitenkin kokeilemaan sitä tänään johtoon. Sama 2,6 km ja kyllä veti. Ei moitteen sanaa voi sanoa. Syke on kehittynyt hitaasti, mutta varmasti ja maltti on ollut sen kanssa valttia. Siitä on tullut hieno siperianhusky. :) Ja joka päivä se paranee vain.

Apassi sai vetää yksin. Olen sitä koko syksyn opettanut vetämään yksin ja Joonas pääsi sitä nyt koittamaan. Kuulemma meno oli vähän turhankin rauhallista. Se on meidän puksu-Patse, meno on tasasen varmaa ravia koko ajan. :D

Huonojakin uutisia tarhalta on. Donnalla on selkä oikutellut viime keväästä saakka. Sitä on hierottu ja hoidettu, mutta mikään ei ole oikein auttanut kunnolla. Välillä se on ollut parempi ja välillä taas pahempi. Viime aikoina se on muuttunut kovin vihaiseksi muille koirille ja melko hapanta naamaa näyttänyt myös meille. Eilen ei sydän enää kestänyt katsella sitä vaan käytin Donnaa eläinlääkärissä. Tuomio oli pahempi mitä olin ajatellut. Kuulemma selkäranka on painunut jotenkin kasaan, eikä se tule kestämään vetämistä enää. Saimme sille kipulääkkeet ja nyt se on sitten pitkällä pitkällä sairaslomalla, lopun elämänsä siis. :( Onko sitten armeliaampaa yrittää sitä hoitaa vai heti päästää se kärsimyksistään, kamalia päätöksiä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti