keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Aurinkoista kevättä

Lumet on nyt sulaneet lähes kokonaan ja koirien treenimatkoja on lyhennetty. Kerttukin on päässyt jo muutamia kertoja kokeilemaan rekikoiran elämää ja se on suoriutunut todella hienosti. En epäile yhtään etteikö se tulevaisuudessa suoriutuisi tehtävästään kunnialla.

Viime syksynä haimme kennelnimeä ja 30.3 fci hyväksyi meille nimeksi Timattihangen. Tämä tuo ehkä vähän muutoksia myös tähän blogiin.Pentuesuunnitelmista sen verran, että niitä on paljonkin mutta katsotaan koska mitäkin toteutuu. Luontoäidillä on aina se viimenen sana sanottavana :)

Meillä kävi myös Nala sekä muita Sikun ja Sykkeen sisaruksia kylässä. Kävimme ajelemassa taas sekavaljakolla ja mietimme koirien yhdistämistä myös kevään kisoihin. Kisat harmillisesti sattuvat samoille päiville kun näyttelyt joihin olen ilmoittanut Tintin ja Sykkeen. Eli meiltä loppuvat omat koirat isompiin luokkiin. Onneksi apu löytyy läheltä :) Nyt kun Apassi ja Donna ovat lähdössä uusille urille, ei meille jää kuin 6 koiraa ja niistä yksi on alaikäinen Kerttu. Kaksi lähtee näyttelyyn joten jäljelle jää Siku, Katti ja Tare. Vaikka ne ovatkin kaikki hyviä koiria, ei niillä kolmestaan kisoissa pärjätä.

Ilmottauduimme myös kevään käyttökokeeseen joka on ensi viikolla jyllissä. Eli samassa paikassa missä pikkujoulut olivat. Käydään nyt katsomassa minkälaista puuhaa se on ja kuinka koirat pärjäävät. Katti on ilmoitettu JOH luokkaan ja Syke YLE luokkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti