maanantai 1. joulukuuta 2014

Jämijärvellä

Sunnuntaina saimme viettää hienon ja vähän erikoisemman päivän. Ensinnäkin saimme äitini lapsenvahdiksi ja pääsimme kahdestaan, ja toiseksi, saimme lähteä ajamaan yhdessä jämin upeisiin maastoihin ja vieläpä päivänvalossa. Omista koiristamme otimme mukaan Sikun ja Sykkeen ja matkasimme heidän kasvattajan luokse. Sieltä otimme mukaan hänen 9 koiraansa ja isomman mönkkärin. Hänen koiristaan neljä on meidän veljeksien sisaruksia, joten valjakossa oli 6 koiraa samasta pentueesta. Lisäksi näiden emä ja sen ensimmäisestä pentueesta oli mukana Nala. Ja kun melkein kaikilla oli satulaselät, menihän niissä sekaisin. Hyvä kun omansa tunnisti joukosta. :D Tässä osa porukasta.


Laitoimme siis kaikki 11 kiinni ja kävimme ajamassa ne. Tämä on niin heino harrastus kun kaikki murheet ja huolet unohtuu tuolla metsässä. Ei kuulu muuta kun mönkijän renkaiden suhinaa ja tassujen töpsötystä. Ja tekee meidän parisuhteelle todella hyvää viettää tämmöstä laatuaikaa. Matkaa olisi voinut jatkaa vaikka kuinka pitkälle, mutta pian olimmekin jo takaisin autolla.


Äitini oli luvannut meille neljään asti aikaa, joten tässä kohtaa tuli vähän jo kiire. Grillasimme kuitenkin vielä makkarat, kun tuli oli jo valmiiksi tehty ja makkarat ostettu. Ihanan rentouttava retki kerta kaikkiaan. Nyt on hyvä palata arkeen taas. :) Tässä vielä koko porukka kamalalla kuvanlaadulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti