maanantai 29. joulukuuta 2014

Talvi tuli

No niin, joulun pyhät on vietetty ja on aika taas kirjotella vähän kuulumisia. Saimme tänne meidän nurkille hienon lumipeitteen ja pääsimme korkkaamaan viime keväänä ostetun danlerin. Rekikokemusta ei meillä paljonkaan ole, johtuen viime talven mahtavista hangista ja sitä aikaisempien vuosien vähästä koiramäärästä.

Joten siis, kilparekeen jalakset kiinni ja testaamaan. Joonas rohkeana pisti heti 7 koiraa kiinni, Katti keulassa ja eikun keskustaan viemään lahjaa kummeille. Pelon sekaisin tunnelmin jäin kotiin odottamaan. Kohta sieltä saapuikin kalpea murheri, kuulemma oli pelottavin retki ikinä. Kaatumisia tapahtui useita ja osan matkaa Katti olikin päättänyt juosta ajotiellä, eikä jalkakäytävällä niinkun piti. Siinä monen suu loksahti kun näki mikä siellä edessä oikein hidastelee. Onneksi kuitenkin suurimman osan matkasta juoksivat ihan kiltisti musherin toiveiden mukasesti. Olihan tietysti myös onnea matkassa että pääsivät ehjänä kotiin :)




Tämän retken jälkeen laitoimme jatkossa kiltisti vain neljä koiraa eteen ja nyt alkaa jo sujumaan. Näillä vetolenkeillä ei sattunut sen kummallisempia tapahtumia, vaan koirat juoksivat sinne mihin piti ja siellä missä piti. Seuraavaksi on sitten vissiin mun vuoro kokeilla. :D


Talen nimi on myös ollut työn alla. Siitä onkin nyt muodostunut Tare ja semmoiseksi se sitten vissiin jää. Kuvassa vasemmalla Tare, kopissa Donna ja oikealla Syke. Syke on ainut uros jonka kanssa sen voi pistää samaan tarhaan, Muut tarvitsevat vähän vielä aikaa sen hyväksymiseen. Kertun juoksut eivät nyt kovin paljon auta asiaa, odotetaan niiden loppumista.

Tare, Donna ja Syke

Siku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti