sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Voittaja 2014

Herätyskello soitti 4:30. Unta en ollut saanut koko yönä kun jännitin niin paljon tulevaa päivää. Olin laittanut edellisenä iltana kaikki tavarat valmiiksi joten pikaisen meikkauksen ja kahvikupin jälkeen hyppäsin autoon Sykkeen kanssa. Haimme ystävämme mukaan reissuun ja käänsimme nokan kohti helsinkiä ja voittaja näyttelyä. Matka sujui ilman kommelluksia ja pian saavuimmekin ruuhkaiseen messukeskukseen. Siellä etsimme oikean kehän ja katselin hiukan ympärilleni kenen kanssa sitä tänään oikein kisataan. Huomasin ilokseni katselevani erkkarissa näkemiäni koiria ja varmistin vielä näyttelyluettelosta kuka kukin on. Tasokasta sakkia.. :)

Junnuluokkaan oli ilmotettu 4 koiraa. Onneksi luokka oli toisena heti pentujen jälkeen, ei tarvinnut jännittää kovin kauan. Ei muuta kun kehään pyörimään ja tuomarin tutkittavaksi, Syke oli viimeisenä vuorossa ja toive kävi toteen, ERI napsahti. :) Siitä heti kilpailuluokkaan ja jännityksellä odottamaan sijoitusta. Ja se tapahtui kun hidastetusta filmistä, en edes tarkalleen muista mitä tuomari sanoi mutta "number one" oli ainoa mikä jäi mieleen. Herttinen sentään. siis me voitettiin..?? Pakko kai se sitten oli uskoa.. Loppupäivä meni epäuskon vallassa ja paras uros luokkaa odotellessa. Sieltä ei sitten enää sijoitusta tullut, mutta ei haitannut yhtään! Tämän päivän jälkeen Syke sai siis JV-14 tittelin ja osallistumisoikeuden cruftsin koiranäyttelyyn. Tässä vielä kirjallinen arvostelu: 

Handsome young dog in well muscled hard condition. His movement is exellent. Good ears and eyes. Tough (?) his head is perhaps a little retired/retined (?) Good balanced outline. Näistä arvosteluista ei ihan tahdo kaikista sanoista saada selvää..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti