maanantai 15. joulukuuta 2014

Pikkujoulut

Viime viikonloppu tuli vietettyä siperianhuskyseuran pikkujouluissa. Väkeä paikan päälle jyllin jahtimajalle oli kerääntynyt ihan mukavasti, reilu kymmenen meitä taisi olla yhteensä. Ensimmäisenä "ohjelmanumerona" vuorossa oli yhteisajo ja ohitusharjotuksia.



Tässä meidän varikkopaikalta lähdön tunnelmaa.

Treenit sujuivat meidän osalta paremmin kun odotimme. Siku ja Syke pääsi myös kärkeen kahdestaan ja ne jopa ohittivat muita valjakoita. :) Vaihtelimme koiria vähän väliä niin, että osa jatkoi uudelle lenkille ja osa jäi odottamaan autolle. Pääsipä meidän koirien sekaan jopa vieras junnunarttukin harjottelemaan.





Kun kaikki oli saanut koiransa ajettua, alkoi pieni kisailu. Kisaan kuului rasteja, joissa oli aina jonkunlainen tehtävä ja tietovisakysymys. Rastit suoritettiin 3-4 hengen joukkueissa. Rasteilla oli tehtävänä mm. kickbikellä pujottelu, palapelin kokoamista ja vesiastian täyttämistä kauhalla. Sekä tietysti "tandemsukset" johon sidottiin koko joukkue ja sitten piti mennä ees taas.

Loppuilta kuluikin sitten ruokailun, saunomisen ja seurustelun merkeissä. Oli kiva nähdä uusia ihmisiä ja puhua koirista koko päivä :D









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti